Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Tuscany Coffee | CasaBarista

Dáárom Tuscany Coffee
Hoe wil jij je koffie het liefst? Vers natuurlijk, van de beste kwaliteit, met een volle smaak. Dat is precies wat barista’s Joep van Moll en Philippe van der Ven voor ogen hadden. Daarom werd er in 2010 een eigen koffielabel opgericht, die voorziet in de mooiste bonen en dus de lekkerste melanges. Het resultaat: Tuscany Coffee. Hiermee komt alle passie en ervaring voor het maken van koffie samen.

Want naast goede bonen biedt Tuscany Coffee ook de mogelijkheid om een nieuw hoogwaardig espressoapparaat aan te schaffen. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor onderhoud of reparatie van je machine.

Unit C0 15

www.tuscanycoffee.nl

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven