Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Dé hotspot in Den Haag voor ondernemers met een passie. 

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! 

BINK36 is dé hotspot in Den Haag voor ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Wat het voordeel is aan huren in BINK36? Dat hebben wij met alle liefde voor je op een rijtje gezet!

Op ieder potje past een dekseltje

En zo is er ook voor iedere ondernemer een geschikte bedrijfsruimte! In BINK36 vind je namelijk allerlei soorten bedrijfsruimtes (vanaf 30m2 tot 1.000m2), voor allerlei soorten ondernemers. Het pand is een voormalige werkplaats van PTT en KPN en heeft een rauwe, industriële uitstraling. Geen enkele bedrijfsruimte lijkt hier op elkaar, dus je kunt helemaal losgaan. Kortom: de ideale plek voor je nieuwe kantoor, studio of werkplaats!

Voel je vrij

Bij BINK36 mag alles. Écht alles? In je eigen bedrijfsruimte wel ja! BINK36 vindt het belangrijk dat iedere ondernemer zichzelf kan zijn. Dat betekent dus ook dat iedere ondernemer zijn of haar ruimte helemaal zelf mag inrichten en invullen.

Je bent dus vrij om je ruimte in te richten hoe jij dat wil. Geheel op basis van jouw huisstijl, kleuren, interieur en sfeer wat bij jouw bedrijf past. Van vintage, industrieel en strak tot minimalistisch en modern. Van een kunstatelier en fashion showroom tot een hip kantoor en fotostudio: alles is mogelijk! Als je er zelf maar in gelooft, vind je niet?

wAAROM BINK36?

Bij BINK36 ben je dus écht van alle gemakken voorzien. Ontdek het zelf!

Moderne, betaalbare ruimtes

Snel glasvezel-internet

Parkeergelegenheid

Goede bereikbaarheid

Een gastvrije receptie, ruime openingstijden

Contracten met een looptijd van 12 maanden

Alle vrijheid om je eigen plek te verbouwen en in te richten

Dus, waar wacht je nog op? Grijp je kans en maak je dromen waar in BINK36!

Huurtarieven

Nu vraag je je wellicht af: wat kost het huren in BINK36? Dat hebben wij voor je op een rijtje gezet!

Kantoor- en bedrijfsruimte: € 124,- per m2 per jaar, exclusief servicekosten en btw.

Opslagruimte: € 40,- per m2 per jaar exclusief servicekosten en btw.

Servicekosten bedragen € 36,- per m2 per jaar.

Maak je dromen waar en word een BINKER!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang de digitale brochure met meer informatie. 

Scroll naar boven

Voorbeeldprijzen

* inclusief servicekosten, exclusief btw