Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

BINK36: dé plek waar kleine stappen worden gezet en grote dromen worden waargemaakt.

Maak het in BINK36!

BINK36, gelegen in de dynamische en creatieve wijk Binckhorst in Den Haag, is een plek waar jij kunt groeien met je bedrijf. In welke fase je ook zit, er is ruimte om te starten en om door te groeien. BINK36 is een plek waar jij je als ondernemer kunt ontwikkelen, waar je de basis kunt leggen voor je bedrijf en waar je tegelijkertijd allerlei andere ondernemers ontmoet. Het is niet voor niets dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers! 

BINK36 staat voor creëren en groeien. Hier worden eerste stappen gezet en dromen waargemaakt. Ons doel? Iedere ondernemer, groot of klein, de ruimte geven om zijn of haar talent te ontwikkelen en zo je dromen waar te maken. En dat allemaal in een gebouw met een verhaal waar alles mogelijk is. Echt alles? Zeker weten! Als BINKER krijg je alle vrijheid om je eigen ruimte te verbouwen en om te toveren naar jouw ‘droomplek’. 

Iedere ondernemer een eerlijke kans om te dromen

Waar kun je als ondernemer nu nog terecht? De prijzen stijgen de pan uit en de concurrentie en regels worden steeds hoger en strenger. Dat was voor BINK36 dé reden om een missie te volbrengen: een centrale plek creëren waar de magie van het ondernemen iedere dag rondzweeft. Waar dromen worden waargemaakt en waar echte contacten worden gelegd. Wij willen ervoor zorgen dat iedere ondernemer zich welkom voelt. BINK36 is een plek waar ruimte is om te groeien, waar geen ongelijkheid heerst en waar we elkaar als ondernemers vooral verder helpen!

Zijn jij en BINK36 dé perfecte match?

Hier is niets te gek en kan iedere ondernemer 100% zichzelf zijn. Het zou ook ontzettend saai zijn om allemaal hetzelfde te zijn, vind je niet? BINK36 geeft je de ruimte om je creativiteit kwijt te kunnen in iets waar je grootste passie ligt. Hoe jij vervolgens je ruimte invult? Dat is helemaal aan jou! Geen strenge regels en geen voorwaarden waar je aan moet doen. Heb je een grote passie en voel jij je een ambitieuze ondernemer? Dan zijn jij en BINK36 de perfecte match!

Moderne en betaalbare ruimtes

Goede parkeergelegenheid

Gastvrije receptie

Snel glasvezel-internet

Alle vrijheid om je eigen plek te verbouwen en in te richten

Goede bereikbaarheid

EEN KLEINE STAP & EEN GROTE DROOM

Ben jij klaar om je grote dromen waar te maken? Zet de eerste stap en maak het in BINK36!

Meer weten? Je mag altijd contact met ons opnemen!

Geïnspireerd door ons verhaal? Lees de verhalen van onze binkers!

In BINK36 vind je meer dan 330 ambitieuze ondernemers. Ieder met een grote passie voor wat hij of zij doet en ieder met een eigen bedrijfsruimte. Benieuwd naar deze ambitieuze ondernemers? Zoek, scroll en ontdek!

vragen en/of opmerkingen VOOR ONS?

Scroll naar boven