Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Een échte BINKER ben je niet voor even, dat ben je voor je hele leven!

Maak het in BINK36!

Welkom BINKER! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt als huurder van BINK36. Van de weg naar de receptie tot informatie over internet en telefonie en parkeren. Kun je niet vinden wat je zoekt? Dan kun je ons altijd even contacten of zit er bij de receptie iemand om je verder op weg te helpen!

Alle praktische informatie op een rijtje

Receptie
De weg kwijt of op zoek naar je postpakketje? Loop naar Niels, bij de receptie hoofdingang in het C-gebouw. Tijdens de openingstijden is er altijd iemand aanwezig bij de receptie in het hoofdgebouw, om je gasten te verwelkomen en om bijvoorbeeld post voor je in ontvangst te nemen.

Internet en telefonie
Er is een glasvezelnetwerk beschikbaar in de gebouwen, beheerd door ZeroSpace. ZeroSpace biedt internet- en telefoniediensten aan aan onze huurders onder de naam Fiber36. Je bent zelf verantwoordelijk voor eindapparatuur zoals switches, routers en IP-telefoons.

Bezoek
Vraag je bezoek zich te melden bij de receptie of via de intercom bij de deur. Verwacht je bezoek na 19.00 uur of in het weekend? Meld het via receptie@bink36.nl! Bezoekers parkeren de eerste twee uur gratis, daarna moeten ze hun parkeerkaartje afrekenen bij de betaalautomaat bij de ingang. Je kan als huurder ook losse kortings- en dagkaarten kopen voor je bezoek.

Parkeren voor huurders
Rondom de gebouwen zijn ongeveer 400 parkeerplaatsen voor huurders. Huur je meer dan 30 m2? Dan maak je gratis gebruik van één parkeerplek. Vanaf 60 m2 kan je van twee parkeerplekken gebruikmaken, en vanaf 90 m2 stellen we het aantal parkeerplekken vast in overleg. Meer info over parkeren vind je hier.

Kom je lekker met de fiets? Tegenover de receptie is een overdekte fietsenstalling!

Beveiliging
Om te zorgen dat je zorgeloos kunt werken met een veilig gevoel, is het gebouw beveiligd met camera’s en bewaking. Na 19.00 uur en in het weekend gebruik je de gele BINK36-toegangspas om de toegangsdeuren te openen. De sleutels van je ruimte zijn gecertificeerd, dus extra veilig en niet zomaar na te maken. Meer informatie over de beveiliging vind je hier.

Meer informatie nodig? Dat vind je in de huisregels en in je contract! Heb je ergens anders nog een vraag over, wil je een storing melden of heb je een verbeterpunt of klacht? Neem dan hier contact op met de beheerder!

Laat van je horen!

Wil jij ook shinen op onze socials en jouw verhaal delen? Laat dan van je horen! Wij vinden het fantastisch om te zien dat diverse ondernemers ons online delen en zo ook weer in contact komen met mede-BINKERS. Daarom zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze ondernemers die het leuk vinden als wij eens binnen komen kijken bij hen. Wij zijn namelijk ontzettend benieuwd wat er achter jouw deur zit. Wil je van je laten horen en je deur openen? Vul dan onderstaand formulier in & tot snel! 

Scroll naar boven