Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

The Bo Collective

The Bo Collective is een webwinkel met innovatieve, duurzame schoonmaak- en persoonlijke verzorgingsproducten die beter zijn voor jou, je kantoor en de planeet. Bij The Bo Collective maken we het je makkelijk om met plezier over te stappen op duurzaam. Vegan, plastic-vrij, niet-toxisch, lokaal geproduceerd en natuurlijk.

Wil jij met je bedrijf in Bink36 met plezier overstappen op duurzaam? Loop even langs bij unit C1 11 of bestel direct op onze website.

Tip: Relatiegeschenk, incentive of kerstcadeau nodig? Wij helpen je graag met het samenstellen van een mooi pakket. Speciaal voor Bink36 huurders: 15% korting (eenmalig, vanaf € 100).

Unit C1 11

www.thebocollective.nl

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven