Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Flowers of Joy

Luxe Boeketten & Planten die de pracht van de natuur uitstralen!
De werken van Flowers of Joy worden samengesteld uit de meest natuurgetrouwe kunstbloemen en zijdebloemen. Joy selecteert haar bloemen zelf om zo de hoogste kwaliteit en echtheid te garanderen. Daarnaast levert Flowers of Joy natuurgetrouwe kunstplanten die niet van echt te onderscheiden zijn.

Werkt u ook mee aan het verduurzamen van het bedrijf? Dit is uw kans om nóg duurzamer te worden! Word member en ontvang elk seizoen een prachtig nieuw boeket, duurzaam en toch het gevoel hebben dat er snijbloemen staan. Wij zijn uw visitekaartje! Hilton The Hague en Madurodam gingen u voor en maken zich hard voor echt duurzaam ondernemen.

CK 01

http://www.flowersofjoy.nl

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven