Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

FRENKEN

FRENKEN is een Amsterdams modehuis waarvan de reis begon in 2017 onder leiding van Erik FRENKEN, de Creative Director, met als doel de kloof tussen klassiek en avant-garde te dichten.

Door het iconische te combineren met geavanceerde details, is het een dameskledingmerk (voorlopig!) Geïnspireerd door traditionele herenkleding. FRENKEN verlegt de grenzen van creativiteit en stelt de garderobe samen als een waar meesterwerk, waardoor elke vrouw zich opgewonden, zelfgeliefde en zelfredzaam voelt. Vermeld als een merk van “Creative Classics”, is het niet voor iedereen, maar iedereen die het durft te dragen, zal getuige zijn van de luxe van passen en aanraken.

Unit C0 71

www.frenkenfashion.com

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven