Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

humanforce.

Humanforce. is een specialist in het vinden van goede kandidaten. De vele duizenden gesprekken die wij hebben mogen voeren geven ons een voorsprong, onze aanpak is gedegen maar vooral persoonlijk. Naast de harde criteria moet een kandidaat ook echt ‘passen’ binnen een organisatie.
Wij werken met een long- en shortlist. Onze opdrachtgevers ontvangen van ons alleen de kandidaten die op de shortlist terecht zijn gekomen. Zij voldoen dan ook volledig aan de eisen en wensen zoals deze van te voren zijn afgestemd en hebben minimaal één positieve geverifieerde referentie. Zij passen binnen uw bedrijf, uw tijd voor intakegesprekken zal dan ook minimaal zijn.

C0 74

https://www.humanforce.nl/

 

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven