Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Lex Digitalis

Lex Digitalis is een gespecialiseerd bureau op het snijvlak van recht en IT. Met een team van eigen privacy consultants in dienst en een groot netwerk van privacy specialisten bieden wij organisaties advies bij strategische en tactische privacyvraagstukken. Daarnaast helpen we organisaties bij invulling van vaste rollen binnen het privacyspecialisme.

Voor jou als opdrachtgever betekent dit dat wij op maat gespecialiseerde professionals vinden op het snijvlak van recht, ICT en privacy voor tijdelijke ondersteuning, vaste invulling of advisering. Hierbij kan je denken aan functies als onder andere Functionaris Gegevensbescherming, Privacy Jurist, Bedrijfsjurist, Security Officer, IT Jurist. Onder Projecten geven we je een inkijk in voorbeelden van reeds uitgevoerde opdrachten.

Unit M1 07

www.lexdigitalis.nl

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven