Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

MBW Architecten

Goede architectuur is voor MBW Architecten in de eerste plaats het maken van goede ruimtes; functioneel en esthetisch. Ruimtes die voldoen aan de wensen van de opdrachtgever en waaraan de gebruikers plezier beleven.
Essentieel voor de werkwijze van het bureau is de betrokkenheid bij alle fasen van het bouwproces: van de allereerste ruwe schets tot en met de daadwerkelijke oplevering. Op die manier nemen we de zorg uit handen van de opdrachtgever en voldoet het eindresultaat aan alle verwachtingen.
Door jarenlange ervaring hebben we een goed inzicht in de bouwregelgeving, zodat de mogelijkheden duidelijk zijn voordat er kosten worden gemaakt.

C0 57

https://www.mbw.nl/

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven