Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

My Treasure Hunts

Het unieke van sieradenlabel My Treasure Hunts

Je kent het wel, dat gevoel wanneer iemand aan je vraagt waar je die fantastische ring vandaan hebt en je dan kan antwoorden met: ‘oh, bij een klein sieradenwinkeltje dat ik tegenkwam tijdens een reis’. Dat is precies het gevoel dat we jou willen geven; het gevoel dat je een kleine schat gevonden hebt.

Alle sieraden van My Treasure Hunts worden in Nederland door Tamara zelf ontworpen en met zorg geproduceerd in Thailand. Hier gaan we twee keer per jaar op bezoek om streng toe te zien op de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden. We checken bovendien alles wat we in Nederland binnenkrijgen zorgvuldig, voordat het de verkoop in gaat. Zo weten we zeker dat je alleen het beste van het beste thuisgestuurd krijgt. Om die kwaliteit te garanderen, bieden we bovendien een garantie van 6 maanden.

Zin om op jacht te gaan naar jouw nieuwe treasure?

Unit C0 59

https://www.mytreasurehunts.nl/

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven