Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

The Hospitalitist

The Hospitalitist biedt een platform voor jonge mensen die zich willen ontwikkelen op basis van gastvrijheid (in de vorm van flexibele arbeid) en helpt hen, aan de hand van trainingen en begeleiding, hun volle potentie te bereiken. Om dit te realiseren kijken we naar de motivatie en interesse, om er zo achter te komen hoe wij het meeste uit onze medewerkers kunnen halen!

Omdat ontwikkeling samengaat met (persoonlijke) groei, vinden wij het belangrijk om deze groei ook in onze structuur te verwerken. Wij werken met een ‘Chapter’-systeem, waarbij elke Chapter voor een nieuw perspectief, grotere verantwoordelijkheid en hoger salaris staat.

Het doel van The Hospitalitist is niet om aan de verwachting van de gast te voldoen, maar om die verwachting te overstijgen. Wij streven ernaar om het gevoel van Hospitality dat we aan onze gasten meegeven (en dus de kwaliteit van het contactmoment) te verhogen, door oprecht contact te maken. Doordat de gast dit bij elk bezoek meemaakt, zal hij terug blijven komen en zijn positieve ervaring willen delen met anderen.

Unit M4 36

www.thehospitalitist.nl

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven