Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Tweekoppig

Tweekoppig implementeert, op integere wijze, strategische marketingconcepten waarmee organisaties groeien tot waardevolle en onderscheidende merken.

Met een strategische marketingconcept, gebouwd op een authentieke verhaal, helpen wij organisaties uit te groeien tot een waardevol en onderscheidend merk. Wij bedenken én implementeren het concept samen met jou.

Wij zijn Takis en Floor. Vanuit onze kernwaarden authenticiteitvrijheid en avontuur, helpen wij organisaties hun authentieke verhaal te vinden én vertellen. Op de meest doeltreffende manier. In (interactieve)video, tekst en prachtig vormgegeven online en offline content. Allemaal vanuit onze toffe studio in Den Haag.

Geef ons een belletje of loop gewoon binnen!

Unit M3 41

www.tweekoppig.nl

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven