Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Uniglobe Two Travel

Uniglobe Two Travel, dé Reispartner in zakelijk reizen voor het MKB met persoonlijke aandacht …en online techniek waar het kan
Heb jij het overzicht en de beste oplossingen voor je zakelijke reizen?
Efficiency en transparantie in je zakelijk reismanagement in de breedste zin van het woord is belangrijk in jouw reisbeleid. Daar zorgen wij voor. Daarnaast profiteer je van gezamenlijke inkoopkracht en kennis vanuit een internationaal netwerk, aangezien wij in ruim 60 landen vertegenwoordigd zijn en toegang hebben tot meerdere systemen. Zo kunnen wij altijd het meest optimale reisschema én het beste tarief aanbieden voor vliegtickets, hotels en huurauto’s.
Naast dit internationale karakter behouden wij echter de persoonlijke benadering. Door persoonlijke aandacht, kunnen we jouw reisbeleid zo efficiënt mogelijk laten verlopen, op de manier die ook passend is bij jouw bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat het altijd nog beter kan. Dat willen we je graag laten ervaren.

C1 49

www.uniglobetwotravels.nl

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven