Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Alles op het gebied van marketing voor vastgoed professionals

Vanaf zijn eerste makelaarswebsite wist Daniel Vermeulen van OGonline dat dit iets blijvends was. Al ruim 15 jaar helpt Daniel, samen met zijn team van designers, developers en online marketeers, makelaars bij het opzetten van een allround goed werkende website en strategische marketing.

OGonline

OGonline is een specialist in vastgoedmarketing en websites voor makelaars en projectontwikkelaars. Samen met een team van 13 professionals staan Daniel Vermeulen en Joris de Lange dag en nacht klaar om hun klanten te voorzien met de best mogelijke service. “Over de jaren heen hebben wij een heel mooi team gecreëerd bestaande uit ontwerpers, online marketeers, projectmanagers, back- en front end developers en een officemanager. Met al die kennis en ervaring in een team kunnen we hele mooie websites maken, maar ook de klant bijstaan met aanvullende diensten.”

Hoe het begon

“Ik ben al vrij vroeg voor mezelf begonnen, destijds nog als grafisch vormgever. Toen maakte ik vooral advertenties, printuitingen en huisstijlen. Naarmate de tijd vorderde, werd het internet populairder en ging ik steeds meer websites ontwerpen en ontwikkelen. Dit ging mij redelijk makkelijk af, totdat de websites complexer werden. Ik begon met het inhuren van programmeurs die mij konden helpen bij het ontwikkelen van websites. Zodoende werd het team langzamerhand uitgebreid.”

OGonline was niet altijd alleen op vastgoedkantoren gericht. Vroeger hadden ze klanten van alle soorten markten. In deze tijd werkte Daniel samen met een ICT-bedrijf, die heel veel makelaars als klanten had. Via deze samenwerking is Daniel in contact gekomen met de eerste vastgoedkantoren. Gaandeweg kwamen er steeds meer bij totdat de meerderheid van zijn klanten vastgoedkantoren waren. Vanaf hier begon het balletje te rollen. “Na een tijdje zijn we samen gaan werken met een software bedrijf die specifiek op vastgoed gericht was. Wij ontwikkelde de websites en zij koppelde die met hun software. Uiteindelijk hadden wij zoveel makelaars als klanten dat wij ervoor kozen om onze specialiteit bij vastgoed te leggen en geen andere klanten meer aan te nemen.” Ondertussen heeft OGonline meer dan 300 makelaars websites live in een span van 15 jaar.

Wat nu?

De komende jaren zijn nog een verrassing voor OGonline. Er zijn een aantal dingen waar ze hun focus op willen leggen. “We willen onze software helemaal uitbreiden en optimaliseren, zodat het systeem beter werkt voor de klanten. Verder willen wij het websitebezoek van onze klanten bevorderen door slimme marketings tools te bedenken zoals onze woningwaardetest en verhuurcheck. Ook zijn wij de laatste tijd steeds meer bezig met de online uitingen van diverse nieuwbouwprojecten. Dit is iets wat wij allemaal erg interessant vinden en zeker meer van willen zien komend jaar.”

Een mini dorp

Van alle ondernemers die wij gesproken hebben valt ons een ding op: iedereen vindt dat BINK36 een gezellige en huiselijk sfeer heeft, zo ook Daniel. “ik noem het altijd een klein dorpje, omdat er zoveel verschillende bedrijven en winkels gevestigd zijn. Het voelt een beetje alsof de mede ondernemers onze buren zijn. Verder vind ik het ideaal dat je tijdens je werkdag even naar beneden kan lopen als je haar geknipt moet worden, of als je je lunch thuis bent vergeten. BINK36 heeft alles wat een ondernemer nodig heeft op een dagelijkse basis.

Laat je inspireren door onze anderen binkers

Scroll naar boven