Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Dat onze software op zoveel plekken draait geeft een kick

Matthijs van den Ende en zijn broer Thomas zagen wel handel in de personeelsplanning- en urenregistratiesoftware van developer Joshua Angnoe. Toen ook de eerste drie klanten enthousiast waren, was Dyflexis een feit en startten ze samen een bedrijf.

Dyflexis

“Het gave van Dyflexis is dat het in verschillende branches te gebruiken is”, vindt Matthijs. “Of het nou voor een kinderdagverblijf is of voor een productiebedrijf, wij kunnen het zo convergeren dat iedereen er lekker mee kan werken. Onze kleinste klant heeft 4 medewerkers en onze grootste meer dan 4000. Dat komt omdat onze software vooral gebruiksvriendelijk is.”

“Dertien developers zijn elke dag bezig met het door ontwikkelen van Dyflexis. Als we nieuwe features ontwikkelen, zijn deze direct voor al onze klanten beschikbaar. Klanten betalen een maandfee voor onderhoud, hosting, back-up, technisch support en updates.”

BINK36 Dyflexis kantoorruimte
Dyflexis M-gebouw. Foto door Studio Nelson 2019
Dyflexis M-gebouw. Foto door Studio Nelson 2019

De beste compagnon

Je runt het bedrijf met je broer Thomas. “Er is niemand in het bedrijf met wie ik sneller schakel dan met hem”, vertelt Matthijs. “Hij weet met een paar woorden waar ik het over heb. We zitten vaak op één lijn. Hij is daarom de beste compagnon die ik me kan wensen. We hebben wel aparte rollen binnen het bedrijf. Ik doe het commerciële deel en hij het financiële en juridische. De marketing doen we samen. Wij zitten dus niet in elkaars vaarwater, maar vullen elkaar perfect aan.”

Gastvrijheid

“Toen we nog met z’n drieën aan Dyflexis werkten, namen we tussen de middag altijd de tijd om samen te eten. Nu we met een team van 40 mensen zijn, doen we dat nog steeds. Het enige verschil is dat we nu een chef sfeerbeheer hebben die een uitgebreide lunch voor ons bereidt. Samen lunchen vind ik niet meer dan normaal. Het is een vorm van gastvrijheid die ik van huis uit heb meegekregen. Als iemand voor je werkt, wie dan ook, moet je goed zorgen voor die persoon. Bovendien vind ik het zelf erg gezellig en krijg ik er energie van. Nieuwe klanten lunchen ook altijd mee. Voor hen is het leuk om te zien met welk bedrijf ze zaken doen. En het team kan kennismaken met nieuwe gebruikers. Het breekt ook een beetje het ijs.”

Het vetste kantoor van Nederland

Wat Matthijs leuk vindt aan BINK36 is dat je door kan groeien door intern te verhuizen naar een grotere ruimte. “Toen we hier pas kwamen hoorden we dat de grootste huurder een unit had op de vierde verdieping van het M-gebouw. Ik weet nog dat Thomas en ik tegen elkaar zeiden ‘dat moeten wij worden’. Wij zijn begonnen met 60 m2 met z’n drieën. Daarna zijn we naar een ruimte van 120 m2 gegaan. Vervolgens namen we daar telkens een ruimte van 60 m2 bij. Dat werd een lapjeskat en toen een klant ook liet vallen dat we zo leuk ‘antikraak’ zaten, besloten we de grootste ruimte te huren. Hier hebben we van a tot z onze eigen ruimte gecreëerd. Nu denk ik wel dat wij het vetste kantoor van Nederland hebben.”

BINK36 Dyflexis kantoor boksbal
Dyflexis M-gebouw. Foto door Studio Nelson 2019

Internationale ambities

“Het geeft echt een kick dat onze software op zoveel plekken draait zoals in Duitsland, Zweden, Oostenrijk, Hongarije, Frankrijk, België en zelfs op Curaçao. We zijn nu bezig om de verkoop uit te bouwen en fanatiek de Duitse markt te bestieren. Amerika is ook onze droom alleen dan moeten we een tijdverschil overbruggen. Het lijkt mij echt gaaf om een 24 uurs bedrijf te hebben.”

Laat je inspireren door onze anderen binkers

Scroll naar boven