Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Kwaliteit voorop – als mensen eenmaal met ons hebben samengewerkt komen ze altijd terug voor een volgende opdracht.

Wie wij zijn?

De basis van ons bedrijf: video’s, animaties en een studio. Maar eigenlijk is het veel breder. Wij helpen verhalen en boodschappen vorm te geven en te vertalen naar effectieve content. Vanuit een achtergrond van sociale psychologie, want onze oprichter, Ivo Broekhuizen, is sociaal psycholoog. We maken al meer dan 15 jaar video’s, films en animaties voor bedrijven en organisaties.

De grootst mogelijke klant

Nooit geschoten is altijd mis en als je daarbij hoog genoeg durft te mikken, kun je versteld staan wat je allemaal ‘raakt’. We deden zo’n tien jaar geleden mee met een aanbesteding voor de Rijksoverheid. In samenwerking met een ander bedrijf. Binnen die aanbesteding zouden we dan video’s en animaties mogen maken. Die wonnen we, naast andere, grotere, gerenommeerde bedrijven. Een paar jaar later mochten we vier jaar lang alle, ja, álle, registratie- en reportagevideo’s maken die de Rijksoverheid nodig had. Bizar toch? Met succes, overigens. We zijn een goed geöliede machine. We hebben in die periode meer dan 4000 video’s gemaakt.

Klein blijven maakt ons groot

We zijn uitgegroeid tot een groot bedrijf, maar in de kern zijn we heel klein gebleven. Dat houdt ons flexibel. Broekhuizen Communicatie bestaat uit vier vaste medewerkers. Om ons heen zit een gigantisch netwerk van betrouwbare professionals op het gebied van het maken van films en animaties. Daar werken we met veel plezier mee samen. En klanten ook! Per project koppelen we de juiste mensen aan elkaar. Op alle niveaus zorgen we voor kwaliteit. Van contact tot uiteindelijk product. Als mensen met ons hebben samengewerkt komen ze altijd terug voor een volgende opdracht.

Een eigen talkshow-studio in BINK36

Toen de coronapandemie uitbrak, fysiek contact minder vanzelfsprekend werd, dus alles ineens online ging, konden we in korte tijd een ruimte binnen BINK36 ombouwen tot ware talkshowstudio. Door de soepele houding van BINK36 konden we onze klanten bijstaan door ze een alternatief te bieden voor de traditionele live-evenementen. Die studio hebben we nog steeds en wordt volop gebruikt!

Het helpt daarbij natuurlijk ook dat BINK36 heel gunstig ligt t.o.v. de ministeries. Dat is fijn voor ons én onze klanten. Met trots mogen we ze hier ontvangen. We geven ze altijd wat mee over de historie en de diverse ondernemers die hier te vinden zijn.

Iets anders dan een teams-meeting

We nemen zo’n talkshow serieus. Dat moet ook. Het is een bijzonder effectief middel om een groot publiek op een interactieve manier te bereiken. Dat moet goed gebeuren. Op de uitzenddag zitten we met een heel team achter de schermen klaar om te zorgen dat alles goed verloopt. De uitzending zelf, dat de presentatie klopt, dat fragmenten klaar staan en dat het technisch allemaal werkt. Ondertussen kunnen kijkers chatten en vragen stellen die de tafelgasten dan beantwoorden.

Benieuwd?

Kom langs! We zitten in C.026. We praten graag met je over hoe we je kunnen helpen met bewegend beeld! Ook voor samenwerkingen staan onze deuren gewoon open.

Een van onze medewerkers is trouwens ooit Mr. Universe Turkije geweest. Als je er bent mag je meteen raden wie dat is geweest.

Laat je inspireren door onze anderen binkers

Scroll naar boven