Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Woondromen waarmaken met aandacht voor details

Met liefde voor architectuur, innovatie en interieurdesign creëert Euroconstruct stijlvolle droomhuizen. Euroconstruct staat bekend om indrukwekkende renovaties en verduurzaming van herenhuizen, monumentale panden of villa’s. Elk project is weer uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Het is vooral die variatie waar eigenaar Jochem Cieremans blij van wordt.

Optimale service 

Je huis laten renoveren is een groot project waar veel bij komt kijken. Vooruit denken, plannen, en vanaf het begin al bezig zijn met de details, typeren de werkwijze van Euroconstruct. “Wij begeleiden onze opdrachtgever van A tot Z,” legt Jochem uit, “niet alleen tijdens het bouwproces, maar ook bij de voorbereiding en na afloop van de opdracht.” Wij werken samen met gespecialiseerde en gepassioneerde mensen, zoals goede architecten, bouwfysica-adviseurs en interieurdesigners, om samen iets moois te maken. Wij gaan echt voor kwaliteit en een hoogwaardige afwerking.”

Euroconstruct is gespecialiseerd in het hogere segment renovaties voor particulieren en werkt in de regio Haarlem, Leiden, Wassenaar, Den Haag, Delft en Rotterdam.

Ondernemersbloed

Jochem is Euroconstruct op zijn 25ste samen met zijn vader begonnen. ”Ik heb ongeveer alle functies binnen het bedrijf doorlopen,” legt hij uit, “ik ben begonnen als uitvoerder, ben projectleider geweest en operationeel directeur.” Nadat zijn vader tien jaar geleden met pensioen ging, namen Jochem en zijn broer het over. Sinds twee jaar is hij algemeen directeur en sinds 1 januari 2022 is hij enige eigenaar van Euroconstruct.

“Ik kom uit een echte ondernemersfamilie, het zit in mijn bloed, ik ben ermee opgegroeid. Ik zou niet anders kunnen en niet anders willen”, vertelt Jochem bevlogen. Binnen het bedrijf houdt hij zich bezig met visie, de processen, acquisitie en relatiebeheer. Ook technisch is bij goed onderlegd: “Ik doorzie al snel wat technisch haalbaar is of niet, zodat we al in de ontwerpfase dingen anders kunnen aanpakken. Het is prettig als mensen vroeg weten waar ze aan toe zijn.”

Allergrootste eer

“Omdat onze opdrachtgevers particulieren zijn, stappen we als het ware hun privéleven binnen. En met ons werk realiseren we een persoonlijke woondroom. Dat maakt dat we ontzettend veel terugkrijgen van opdrachtgevers. Als ik dan door zo’n gerenoveerd huis loop, voel ik me heel trots.” Bij onze turn-key projecten mensen krijgen de sleutels van een compleet gerenoveerd en kant-en-klaar huis. “Ik heb meegemaakt dat mensen tranen in hun ogen kregen,” vertelt Jochem, “omdat ze het zo mooi vonden. Dat is de allergrootste eer die je kunt hebben!”

Toekomst visie

Jochem is nog lang niet uitgekeken op zijn werk, zo verklaart hij. Plannen voor de toekomst heeft hij genoeg.

“Wij gaan ultiem high-end wooncomfort breder benaderen door ons ook te richten op nieuwbouw en door samen te werken met galeries en interieurwinkels, zodat we een huis kant en klaar kunnen opleveren – inclusief kunst. Werken met jonge artistieke mensen, daar word ik creatief door gevoed!”

Minimalistisch en warm

Euroconstruct is gevestigd op de tweede etage van het C-gebouw in BINK36. “Toen Edward de Kroes [Eigenaar van BINK36] de ruimte liet zien, begon ik in mijn hoofd meteen te schetsen, zo gaat dat vaak bij mij. Wat wil ik? Wat heb ik nodig? Het resultaat is heel minimalistisch en toch warm.”

“Om goed te kunnen werken heb ik rust en ruimte nodig. Daarom vind ik onze unit zo fijn: er is genoeg ruimte, zelfs met de corona pandemie kan iedereen kan op voldoende afstand van elkaar werken. Dat ik kan parkeren en vervolgens gelijk op kantoor ben, vind ik een pluspunt van BINK36. En daarnaast is de variëteit onder huurders eindeloos: verzin het, en het is er. Heel makkelijk als je iets nodig hebt!”

Laat je inspireren door onze anderen binkers

Scroll naar boven