Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

SOW

Ik ben een ervaren architect met ruime ervaring in het ontwerpen van commerciële interieurs. Mijn werk varieert van retail tot leisure en corporate design. Ik heb nationaal en internationaal gewerkt bij verschillende gerenommeerde kantoren.

Mijn werk komt altijd neer op de gebruikers. Het vermogen om hun bewegingen door een ontworpen ruimte voor te stellen en zowel het grote geheel als de belangrijke details te vangen, is wat mij drijft.

En omdat het leven niet alleen over architectuur gaat, blijf ik spelen. Het ontwerpen van lichtinstallaties, openbare groenzones of private tuinplekken. Creatie komt met afwisseling!

Unit M3 12

www.sowarchitecture.nl

Word jij ook een BINKER?

Ben je op zoek naar een bedrijfs- en kantoorruimte om jouw bedrijf nóg meer te laten groeien? Een plek waar je stappen kunt zetten en waar je je talenten kunt ontwikkelen? Word dan een échte BINKER in BINK36! BINK36 is namelijk dé hotspot in Den Haag voor ambitieuze ondernemers. Of je nu net bent gestart of al jaren in het vak zit: bij BINK36 is er voor iedereen plek. Meer weten over huren bij BINK36?

Scroll naar boven