Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Een creatieve hub voor je online zichtbaarheid

In korte tijd wist Modern Media Hub te groeien van een tweemanszaak naar een kantoor vol creatieve collega’s die dagelijks vol passie content en websites creëren voor andere bedrijven. Sebastiaan Bergen Henegouwen vertelt graag over het werk, de collega’s en BINK36.

Marketeers op afstand

Vijf jaar geleden begonnen Sebastiaan en compagnon Nick met Modern Media Hub. “Puur met de gedachte: ‘mensen hebben geen fulltime marketeer nodig, maar misschien wel een paar uurtjes per week of per maand’, ook omdat niet iedereen het budget heeft.” Uiteindelijk richtte ze zich op social media beheer. “Nick is super goed in fotografie, dus wij deden content maken en posten als social media abonnement.” Anderhalf jaar geleden besloten ze het team uit te breiden met nieuwe collega’s. “Dat is in een jaar wel heel erg hard gegaan. We zitten nu met z’n achten op kantoor.” Naast de dienst social media beheer werden de diensten uitgebreid naar websites maken waarvoor ze nu full-stack developers in dienst hebben.

Creatieve spot voor mensen

Aan creativiteit en talent zal het niet ontbreken op kantoor. Alle medewerkers hebben naast hun werk bij Modern Media Hub ook nog hun eigen ding. Zo bestaat het team van Modern Media Hub uit een DJ, fotograaf, rapper en YouTuber. “We zijn best wel een creatieve spot voor mensen. Dat is eigenlijk zo gegroeid. Niet dat we ernaar op zoek waren, maar het trekt elkaar toch wel een beetje aan.” Sebastiaan geeft ze hier graag de mogelijkheden voor zodat ze ook creatief blijven. “Dat is de cultuur die we willen kweken, dat mensen hun eigen creativiteit naast het werk kunnen uiten.”

BINK36

In februari verhuisde Modern Media Hub vanuit Spaarneplein, nog geen 500 meter verderop, naar hun unit H007 op BINK36. “We zijn daar weggegaan omdat we een grotere locatie zochten. Wat creatiever. We wilden een voorsprong nemen op de ruimte, die konden we daar niet krijgen. Bij de BINK is het voordeel dat we gratis kunnen parkeren en parkeerplekken hebben. Dat is handig voor relaties en voor de medewerkers.” Ze zijn erg positief over hun nieuwe werkplek. “BINK vind ik echt een mooie plek. Veel parkeerruimte, het is schoon en het onderhoud is wel echt gewoon goed.” Met hun kantoorruimte zitten ze zeker wel goed om op een rustig tempo uit te breiden.

Toekomst

Klaar met groeien zijn ze dus zeker nog niet, maar door de komst van alle nieuwe collega’s ligt de focus wel meer op het verbeteren van alle processen. Dit geeft straks de ruimte om makkelijker door te groeien. “Omdat we vorig jaar zo hard zijn gegaan, is het voor nu wel prima om eventjes pas op de plaats te maken. Anders raak je ook gewoon zelf het overzicht kwijt.”

Laat je inspireren door onze anderen binkers

Scroll naar boven