Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Tegenwoordig is een goede social media strategie niet meer weg te denken

Wat begon als een blog is nu uitgegroeid tot een jong en energieke online agency met creatieve social media en content marketeers. Leanne weet als geen ander hoe belangrijk social media marketing kan zijn voor een onderneming. “Tegenwoordig is een goede social media strategie niet meer weg te denken uit de online wereld.”

Wat begon als

“JustLeanne is eigenlijk begonnen bij een blog voor mezelf. Ik had een grote passie voor onder andere eten, drinken, reizen en events. Na mijn studie bedrijfs- en consumentenwetenschappen merkte ik toch dat ik meer wilde gaan doen met JustLeanne. In juni 2019 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en vanaf dat moment is mijn onderneming eigenlijk veel sneller gaan groeien dan ik ooit had verwacht.

Een online identiteit voor iedereen

JustLeanne Agency zorgt er sinds 2019 voor dat al haar klanten online stralen en een eigen online identiteit creëren. “Voor mij is het heel belangrijk om te weten hoe de consument door de online wereld navigeert en hoe we er uiteindelijk voor kunnen zorgen dat ze bij jou terechtkomen”. Het team van JustLeanne kijkt verder dan alleen de socials en zorgen er met elkaar voor dat alle kanalen met in balans zijn. “Wij zijn vooral bezig met het genereren van een groter en kwalitatiever bereik onder de doelgroep, het vergroten van de (naams)bekendheid, het creëren van een krachtiger imago en het laagdrempelig verschaffen van informatie en inspiratie voor onze klanten”.

Diverse klanten

JustLeanne Agency werkt voor een hoop diverse bedrijven.Van een gin merk (Bobby’s Gin) tot een duurzaam cashew bedrijf (Johnny Cashew), luxe keukens (ASTO en LEICHT Amsterdam), een klein koffietentje in het centrum van Den Haag (Fleur’s Koffie) en ga zo maar door. Er zit genoeg variatie in met allemaal als doel om online te stralen. Voor Leanne is het belangrijk dat de bedrijven verschillen en niet in dezelfde branche actief zijn zodat er geen onderlinge concurrentie komt. “Ik werk aan het online imago van bedrijven in hun niche, en licht hun USP uit”.

Jong en energiek team

Een online agency is niet compleet zonder een hardwerkend team. Naast Leanne werken er nog negen andere collega’s bij de agency. Dit zijn nu nog parttimers en stagiaires, alleen vind Leanne ieders input even waardevol en iedereen hoort echt bij het team “Ik ben ook geen genie, ben ook pas 27 dus we doen het met elkaar.”

Ideale locatie

Voor Leanne is het belangrijk dat niet alleen de klanten bij haar passen, maar ook de locatie van haar werkplek. “Ik ben gewoon een stadsmeisje, dus wilde niet in een oudbollig saai kantoor zitten. Het sprak mij heel erg aan dat de BINK36 zoveel ruimte heeft en dat er zoveel verschillende ondernemingen zijn die elkaar versterken”.

Laat je inspireren door onze anderen binkers

Scroll naar boven