Welkom op de nieuwe website van BINK36! Ontdek ons verhaal hier.

Websites met een evenwicht tussen design en functionaliteit.

Bij MediaBlend ben je op de juiste plek voor een mooie en gebruiksvriendelijke website. In de BINK unit van Mediablend barst het van creativiteit en behendigheid.
Al 15 jaar staat John Veerkamp en zijn team klaar voor zijn klanten en ontwikkelen zij samen de beste websites.

Het begin

“Voordat MediaBlend bestond heb ik zo’n tien jaar als grafisch vormgever bij een ontwerpbureau in Den Haag gewerkt. Langzamerhand begon mijn interesse in webdesign te groeien, wat resulteerde in mijn eigen webdesign bureau MediaBlend. Voordat ik in de BINK kwam, had ik nog een ander kantoor in Leidschendam.”

Verschillende rollen

“We werken voor zowel kleine als grote bedrijven. Bij kleine bedrijven werk ik graag samen met een vaste tekstschrijver en fotograaf. Tijdens dit soort opdrachten heb ik de regie over het proces. Bij grote bedrijven zit ik aan tafel als webdesign expert. Hierbij werk ik samen met brand managers, marketing directors en andere reclamebureaus”.

John zijn klanten variëren van bedrijven met 3 werknemers, tot 10 werknemers, tot 50 werknemers tot meer dan honderd werknemers. Een voorbeeld van een groot bedrijf waar John voor werkt is Jan Pannenkoeken. Hiervoor heeft hij de website ontwikkeld en is hij nu bezig met een tweede website van dezelfde eigenaren.

John hoopt in de toekomst voor meer van dit soort bedrijven te werken.

Goede relatie

“Nadat ik een website heb ontwikkeld, wil ik het liefst ook het onderhoud doen voor de klant. Ik ben niet van even snel een website maken en dan nooit meer iets van mij laten horen.” De belangrijkste les voor MediaBlend is dat langdurige relaties gunstig zijn voor je bedrijf. Deze relaties blijven je trouw en zorgen voor meer mond-tot-mond reclame. Hij hoopt in de toekomst nog meer van dit soort relaties op te bouwen. Voor een bedrijf zijn deze relaties namelijk goud waard.

BINK36

John is erg tevreden met zijn kantoor op BINK36. “De locatie van BINK36 is voor mij ideaal. Ik kom zelf uit Voorburg dus fiets regelmatig naar werk toe. Vooral als het zonnetje schijnt vind ik dit echt heerlijk. Verder zie ik de andere ondernemers op de BINK als vrienden en spreek ik regelmatig af om een drankje te doen op het terras.”

“Wat ik ook leuk vind is dat mijn opdrachtgevers steeds vaker op bezoek komen, omdat ze geïnteresseerd zijn in de BINK. De naamsbekendheid van BINK36 zorgt ervoor dat mensen benieuwd zijn naar de panden en de binnenkant van het pand. Vaak geef ik mijn klanten dan een rondleiding en laat ik ze alle leuke plekjes zien.”

Toekomstplannen

“Eigenlijk zijn mijn toekomstplannen heel simpel; ik wil nog beter worden in wat ik doe. Ik zeg altijd: je bent zo goed als je laatste website. Ik zie nog altijd verbetering in de websites en merk dat we steeds mooiere opdrachten kunnen binnenhalen. Verder wil ik meer met grote bedrijven werken en langdurige relaties met hun opbouwen. Van dit soort grote opdrachten kan ik heel veel leren en meer kennis opdoen.”

Laat je inspireren door onze anderen binkers

Scroll naar boven